Van alles wat…

Nu ik behoorlijk druk ben met alle bestellingen MAMArmbanden is het plaatsen van nieuwe  berichten er een beetje bij in geschoten. Daarom nu, om het goed te maken, wat extra inspiratie voor jullie…

Feestelijke nagels voor de kerst


Hebben jullie dat ook, dat nagellak er binnen no-time af is? Ik in ieder geval wel. Of het nu aan mijn nagels ligt, of gewoon aan het feit dat ik een mama ben en nogal eens met de handen in het haar sop zit… Er zijn van die dagen dat ik toch wel een paar leuk gelakte nagels wil hebben én niet hoef schoon te maken. Neem nou de kerstdagen. Hét moment om het onderstaande eens even te proberen.

Wat heb je nodig?

Nagellak in verschillende kleuren én goede kwaliteit plakband, te koop bij de boekhandel.

Vervolgens kleur je naar smaak je nagels, wanneer dit goed droog is, plak je dat gedeelte af wat je een andere kleur wilt geven. Je kunt het zo gek maken als je zelf maar wil.


Zorg wel dat het plakband goed strak zit, ander loopt de lak eronderdoor!

Idee!!! Je kunt ook een french manicure-glitterrandje maken. Leuk voor de kerst! Kleur je nagels en plak daarna af op het randje na, lak dit met blanke lak, strooi hier glitters over en laten drogen!

Tips: Heb je een schaar die een motief knipt, die kun je natuurlijk ook gebruiken, of een perforator voor polka dots, of een ponsje om een figuurtje uit te drukken in het plakband.

Afbeeldingen gevonden via Pinterest, hier kun je ook nog meer voorbeelden vinden.Verjaardagslinger voor school of kinderdagverblijf

Een leuk idee voor kinderdagverblijf of school. Een slinger gemaakt van fotohoofden van de kids met daarop een leuke feestmuts. Erg leuk om de verjaardagen van de kinderen mee aan te geven in het lokaal. Maak van elk kind een close-up foto en print deze in zwart/wit op A4 papier, netjes uitknippen en er zelf of met de kinderen een leuke feestmuts opmaken. Dubbele “waslijn” knippen, aan de achterkant bij het gezicht vastmaken met een stukje plakband, bovenaan een leuk knijpertje en bevestigen aan de tweede lijn.
Tip: als het kind jarig is kun je deze bijvoorbeeld ook mee naar huis geven.

Voor een afbeelding klik je hier.

Verras iemand met een lief thee-bericht.

Zeg nou zelf, dit is toch cute? Heb je een gezellig high tea, of zoek je nog een leuk klein weggevertje voor een jarige vriendin bijvoorbeeld? Dan zou ik deze zeker maken.
Wat zou jij voor lieve boodschap opschrijven?
Tip: ook leuk voor een moederdag.

Het patroon voor de envelop kun je hier downloaden.

Tea bag note

Via {OHcrafts}

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s