Kinderworkshop wikkelarmband maken

Gisteravond heb ik voor het eerst een kinderworkshop “wikkelarmband” maken gegeven. Met 8 meiden en een enorme hoeveelheid kralen én bedeltjes zijn we aan de slag gegaan. De oh’s en ah’s en de “die zijn óók leuk!” waren niet van de lucht. Maar zeg nou zelf, dat is toch ook leuk als je in zo’n snoeppot van bling bling je eigen sierraad  mag maken?
De meiden hebben geleerd met tangetjes bedels te bevestigen én omdat ze 10/11 jaar waren heb ik ze ook geleerd hoe je een kraal bevestigd aan een nietstift. Op deze manier hebben ze een leuke wikkelarmband gemaakt met bedels én kralen. Ze zijn helemaal klaar voor de lente! Als verrassing had ik voor de meiden die klaar waren een paar leuke kleurtjes nagellak mee. Dus toen ik nog wat aan het afronden was hebben zij hun nageltjes even een vrolijk kleurtje gegeven.
Geslaagd dus en volgende week staat de volgende jarige al weer te trappelen!

Misschien denk jij als ouder dat zou ik zelf ook wel willen doen met een paar vriendinnen en/of (schoon)zussen? Dat kan natuurlijk ook!

Heb jij een dochter van +/- 8 jaar of ouder én kunnen ze vlechten? Dan is dit zeker een feestje om aan te raden! Gezellig, rustig met veel rode wangen en weinig rommel!
Voor €7,50 per kind kom ik bij je thuis! Buiten Barneveld? Dan overleggen we even over eventuele benzinekosten.

Liever iets anders? Slippers pimpen bijvoorbeeld? Kijk aan de rechterkant bij de pagina “kinderfeestjes” voor meer mogelijkheden.

Voor contact of meer informatie: creakip@gmail.com

En dan nu SHOWTIME!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s