Armbreien

Tjonge jonge… wat een regen… Het advies? Lekker binnen zitten bij de warme kachel met wat lekkers én… een paar bollen wol!


Ja, ja, je leest het goed: armbreien. Het is weer eens wat anders als vingerhaken. Super snel, super makkelijk, super goedkoop en super resultaat. Klinkt SUPER toch? Inmiddels heb ik al 2 sjaals klaar en een ‘bestelling’ van zus voor nummer drie.
Allereerst moet je even naar bijvoorbeeld de Zeeman om 2 (!) bollen van de dikste wol die ze hebben te kopen. Eenmaal thuis, pak je even je laptop of tablet of iets dergelijks erbij en open je onderstaand youtube-filmpje. Je kunt dan gelijk aan de gang met armbreien. En ik weet zeker dat ook jij met een uur een super leuke sjaal hebt gemaakt. Je hoeft geen handwerkwonder te zijn. Mijn laatste breiwerk stamt uit de lagere schooltijd.

Heel veel succes met armbreien én het incasseren van al die complimenten voor je gave sjaal.. ‘zelfgemaakt’.

http://www.youtube.com/watch?v=070qaUxEyp4

Oh ja, nog even dit: De wol is ook nog eens in de reclame komende week bij de Zeeman. En de vintageroze sjaal van de foto is ook gemaakt van wol van de zeeman, dat is een soort ‘net’-wol. Leuk effect.

 
Advertenties

4 gedachtes over “Armbreien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s